Visar 1–12 av 32 resultat

Vigselringar Platina

Platina är den exklusivaste ädelmetallen att tillverka smycken av. Vigselringar och förlovningsringar utsätts för långvarig nötning. Platinans speciella egenskaper är bl.a. dess vitheten och segheten. Något som hos platinan överträffar alla andra ädelmetaller.  Sen så är dess stora tyngd (21.4 jämfört med 18 k guld ca 16.0) något som ger en extra känsla av exklusivitet för platinasmycken.

förlovningsringar vigselringar platina

Vigselring platina

Vi smider ringarna själva i vår guldsmedsverkstad.  Platinan vi använder oss av har en finhalt av 95%.

Priser på förlovningsringar, vigselringar och smycken i platina?

Prisuppgången på guld har under senare år varit större än uppgången på Platina som ännu ej procentuellt ökat lika mycket. Tidigare kostade ofta en förlovningsring Platina ca 3 ggr mer än motsvarande ring i vitguld. Idag så är skillnaden betydlig mindre och ni får hos oss betala ca det dubbla för en slät förlovningsring i Platina jämfört med likadan ring i vitguld, se priskalkylatorn nedan.

Beställning och leveranstid av vigselringar, förlovningsringar samt smycken i platina.

förlovningsring platina

Nedan finner ni exempel på modeller av förlovningsringar i platina och vigselring platina ur vår kollektion.

Priserna avser stl. 17,0 mm så kontakta oss för en aktuell prisuppgift i er storlek. De flesta modeller av ringar på vår sajt går att få i platina, detta gör att ringarna nedan endast är ett exempel på vad som går att beställa.

Vi tillverkar även smycken i platina efter våra kunders önskemål och kan erbjuda er alla former samt kvalitéer av diamanter och ädelstenar i alla tänkbara färger för att kunna förverkliga era smyckesdrömmar.

Leveranstiden för släta ringar är ca 1 vecka från att godkänd offert samt betald handpenning, när det gäller smycken med ädelstenar så är leveranstiden 4-8 veckor (beroende på modell). Önskar ni andra mått eller profiler så kan vi återkomma med offert och även cad-skiss. Att ta fram offert samt cad-skiss på släta ringar är kostnadsfritt önskas däremot mer avancerade skissförslag med stenar mm så debiterar vi 1.500,- en kostnad som dock sedan räknas av vid köp.

För dagsaktuella priser på handsmidda släta platinaringar – Skicka oss en förfrågan!

Enstensringar

4 hearts 4 you

Alliansringar

Alliansring Tråd

Ringar med stenar

Brygga Flanders

Ringar med stenar

Centerstone

Alliansringar

Diamonds on Side

Enstensringar

Divided

Alliansringar

Eight Virtues

Alliansringar

Elegance

Enstensringar

Feminine

Alliansringar

High Above