Visar alla 9 resultat

Klackringar

Klackringarna som du ser nedan är bara ett litet axplock på vad vi kan göra. Arbetsgången är så att vi tillsammans med kunden skissar upp fotorealistiska förslag i cad på hur er klackring kan se ut. Innan vi startar skissande så visar vi några exempel på klackringar i vår kollektion så vi har lite olika exempel på storlek och form som inspiration innan vi tar fram förslag på din klackring. Vi behöver också veta vad ringen får kosta.

Majoriteten av klackringarna som vi tillverkar i guld ligger i prisspannet 10.000,- – 25.000,-, men kan även kosta mer om du önskar ädelstenar eller klackringen utförd i platina. En klackring från oss får inte förväxlas med tunna pressade ringar som efter en kort tid blir deformerade.

En klackring som vi tillverkat håller ett helt liv och kan gå från generation till generation. Vår målsättning är också att tillsammans med er skissa upp en klackring som du blir ensam om – dvs ett unikat. Har ni eget gammalt guld så går det att lämna in vid tillverkning av klackringen.