LAGA GLASÖGONBÅGAR

Glasögonbågar i metall lagar vi inom 1 – 2 timmar (Stockholm), ring 070-7762600 

lagning glasögonbågar

Vi har en mycket välutrustad verkstad med lasersvets som vi använder vid kompliceradereparationer av glasögon som gått sönder och måste repareras

Har du exklusiva glasögon, solglasögon som t.ex. : Ray Ban, Efva Attling, Chanel, Dior mm. mm. eller andra glasögon som gått sönder så kan vi i de flesta fall laga dina glasögonbågar så fint att det knappt går att se var lagningen är gjord. Glasögonreparationer är komplicerat, men med vår lasersvets löser vi problemet med att laga era trasiga glasögon

Sms gärna en bild på hur de trasiga glasögonen ser ut så återkommer jag med besked om det är något som går att laga / reparera eller ej. I sms skriv även fabrikat på glasögonen och gärna även vilket material de är gjorda i om du känner till detta. 

Sms till 070-7762600 och jag återkommer med besked omgående om dina glasögon går att laga och ca pris. Pris för reparation ligger normalt på från 1.200,-.  

lagning glasögon

Vid reparationen av glasögon demonteras i de flesta fall glasögonbågarna och rengörs samtidigt med ultraljud. Vid lasersvetsningen av era glasögon så påförs ädelmetaller och det jag vanligen använder mig av är vid svetsningen är vitguld, rödguld eller platina.

I de fall där utrymme finns så lägger jag på lite extra material för att göra lagningen av bågarna extra hållbar. De platser som ofta går sönder är som bilden till höger visar eller vid gånggärnet, men även vid ”kuddarna” som stöder mot näsan. Det mesta går att laga på ett par glasögon med vår avancerade lasersvets. I vissa fall krävs också en riktning av bågarna om de klämts eller böjts kraftigt.

Vi utför även komplicerade lagningar av andra saker än glasögon som t.ex. renoveringar av märkesklockor och andra klockband. Vid vissa komplicerade lagningar kan reparationen ta 1 – 2 dagar, men oftast fixar vi det på 1 – 2 timmar.

Obs – önskar ni besöka vår ateljé – slå en signal innan då vi endast tar emot aviserade besök.

Guldsmed Anders Fors

Backebogatan 14, Mälarhöjden (Hägsten/Stockholm)

070-7762600

SE NEDAN EXEMPEL PÅ TRASIGA GLASÖGONBÅGAR SOM VI LAGAT

trasigt gångjärn på glasögonbågar

Nedan närbild på det trasiga gångjärnet på glasögonbågen

trasiga glasögon

Nedan ser ni hur glasögonbågen ser ut efter riktning av gångjärn samt lasersvetsning av gångjärn. Obs dessa glasögon hade utsatts för värsta sortens åverkan. Någon hade satt sig på dessa glasögon och vid första anblick kändes det som ett hopplöst fall.

Efter lite trixande så blev dessa glasögon nästan som nya. Roligt i tider av slit och släng att kunna återställa ett par älskade solglasögon till en förtvivlad ägare.

lasersvetsade glasögon och riktade gångjärn