Visar alla 5 resultat

Lordringar

Lordring är en lite kraftigare herring som även i ett litet nättare utförande kan användas av kvinnor. Lordringen har vanligen en mittsten som kan vara en diamant eller t.ex safir. Äldre lordringar har då oftast en kapuchongslipad safir i mitten som flankeras av en diamant på vardera sida.

lordringar med diamanter, safirer

En lordring används vanligen på lillfinger, eller ringfinger. Vi tillverkar unika lordringar i vitguld, rött guld, rosé guld eller platina i prislägen från ca 20.000,- och uppåt.

Våra lordringar är helt massiva och är så välgjorda att de kan bäras från generation till generation. De lordringar som du finner här är endast ett litet smakprov på hur de kan se ut.

Den traditionella lordringen har en rund doserad form, men vi kan även rita fram förslag på kantigare modell av lordring. Uppge budget och vi tar fram förslag på en fräck lordring som du blir ensam om. Vi skissar normalt upp 2 – 5 olika förslag i cad som vi sedan fotorenderar vilket ger dig en helt fotorealistisk bild på hur ringen kommer se ut. Skisskostnad 1.500,- , som sedan räknas av vid köp av lordringen.

Alliansringar

Alliansringen Lord

Alliansringar

Briljant Bomb

Lordring

Lordring-1