Visar 1–12 av 68 resultat

Alliansringar

Alliansringar är en benämning på en ring med vanligtvis minst 5 stenar, oftast är detta diamanter men det kan även vara andra typer av ädelstenar. Väljer man andra ädelstenar än diamant i sin ring så bör man välja en sten som har god motståndskraft mot nötning och stötar, då vi är utbildade i gemmologi så kan vi ge er råd kring detta.

Den vanligaste slipformen i en alliancering är idag briljantslipning och prinsesslipning men vi kan erbjuda dig en mängd andra slipformer. Stenarna kan infattas i alliansringen på olika sätt, vanligt förekommande infattingar är: fadeninfattat, kanalinfattat, kloinfattat, riveninfattning, chanerinfattning.

Idag är det väldigt populärt med alliansringar i vitguld men vi tillverkar även alliansringar i rött guld, platina och även vissa modeller i palladium.

Önskar Ni någon speciell form av alliansring så tar vi fram förslag genom att vi ritar upp 2 – 5 helt fotorealistiska förslag i CAD.

Har Ni en enstensring som det är svårt att hitta en passande alliancering till eller önskar Ni få en ”skräddarsydd” vigselring? Inga problem vi har lösningen på det mesta!

Kontakta oss för att boka ett besök!