Exklusiva vigselringar

Att designa exklusiva vigselringar är vår specialitet. Med hjälp av kraftfulla ritprogram så skissar vi upp förslag utifrån era önskemål och budget. Bilden nedan visar en cad-skiss innan rendering skett. En ring som tillverkas i ett ex. kallas för unikat, det ultimata när det gäller exklusiva smycken.

 

skiss av exklusiv vigselring

 

Exklusiva vigselringar ritas upp

Bilden nedan visar samma skiss efter rendering, vilket ger en fotorealistisk bild av vigselringen.

Exklusiv vigselring

Fler exklusiva vigselringar skissas upp

Här ser vi ytterligare en ring som har en annan stil. Normalt så skissar vi upp 2 – 5 olika förslag. Allt från form på skenan samt hur infattningen skall se ut. Att designa en helhet är också viktigt om ni har en förlovningsring som vigselringen skall passa ihop med. Om ni har det så skissas även den med när vi ritar upp förslagen på vigselringar. Dessa två förslag på exklusiva vigselringar skiljer sig något åt. Vi skissade här upp samma modell, men där den ena har en större mittsten, vilket gör att ringens övre del har ökats i storlek. Allt för att kunden skall kunna ta ställning till vad som passar bäst.

2 exklusiva vigselringar

 

Exklusiv vigselring

Ytterligare en variant av en exklusiv vigselring med delad skena och med en kvadratisk form.

exklusiv vigselring i rött guld

 

Platina – exklusiv ädelmetall i vigselringar

Söker ni det lilla extra när ni väljer era exklusiva vigselringar, då är platinan det självklara valet. Vid bokat besök så går vi igenom olika alternativ av ädelmetaller. Visar skillnaden på färg mellan vitguld och platina. I vår verkstad har vi två guldsmeder med HRD diplom i diamantgradering. Vid bokat besök så går vi igenom olika alternativ på slipningarna på diamanter till vigselringen och olika kvalitéer.

exklusiv vigselring halo

 

 

Candy – Färgsprakande exklusiv vigselring

Vi kan erbjuda er en mängd olika exklusiva ädelstenar. Diamanter, safirer, rubiner, spineller, smaragder, topaser mm mm i alla storlekar och färgtoner. Ringen nedan har pavéinfattade briljantslipade diamanter infattade på ringskenan.

exklusiv vigselring diamanter och färgstenar

Lyxig, unik, exklusiv

Allt tar vi fram där den personliga tuschen på vigselringen ger er den extra känslan av att bära något unikt, exklusivt skapat just för er hand. Från att vi skissar upp förslag till ringen är klar tar det normalt 4 – 6 veckor. I vissa fall kan det ta längre om vi ska ta fram specialslipade ädelstenar.

exklusiv vigselring

 

2 olika förslag på exklusiva vigselringar

 

exklusiva vigselringar safir och smaragd

Nu när ni scrollat igenom sidan med unika exklusiva ringar så kanske ni förstår vår målsättning ”god design och kvalité”. Varje unik ring blir även en stor händelse för oss när ringen slutligen är färdig och ädelstenarna sitter snyggt infattade. Sen att se kundens reaktion när ringen hämtas ut – alltid samma sköna känsla.

vigselring exklusiv med valfri färgsten

Sen avslutar vi med någon helt annan stil på vigselring

 

Brygga - en exklusiv vigselring inte lik någon annan

 

Det exklusiva med ovanstående axplock av vigselringar är att de är styckgjorda och har en unik formgivning.

Vamt välkomna att boka ett besök och få er specialdesignade vigselring tillverkad. Har ni inte möjlighet att besöka vår ateljé så kan vi även erbjuda er onlinemöte där vi skissar upp förslag på er exklusiva vigselring.

Anders Fors, Guldsmed

Etabl. 1977