Fadeninfattad alliansring

från ca 12.000,-

Denna klassiska form av alliansring går att få i en mängd olika utförande när det gäller bredd, höjd, stenstorlekar och material. Det smalast vi gör dem är 1,8 mm och avssende bredd så går det göra dem ca 5 mm breda med samma utförande, dvs briljantslipade diamanter som är infattade tätt i så kallad fadeninfattning och i detta fall med smal kant.

Ringen i rött guld till höger visar en 2,3 mm bred helalliansring (eternity ring). Den går att få genomborrad med runda hål, men även i andra former av ajourer.

Du kan få den i 18 k  rött guld, vitt guld, rosé guld, gult guld, men även i palladium eller platina. Minimihöjd på de smalast ringarna är 1,6 mm (för hållbarhetens skull), men normalthöjd ligger på 1,8 – 2,5 mm. Alliansringarna på bilderna har en höjd av 2,2 mm. Givetvis anpassar vi ringen till din befintliga förlovningsring. En fadeninfattad alliansring är snygg att kombinera med en enstensring.

De vita stenarna på bilderna är briljantslipade diamanter i kvalité: tw, vs. Sen så har vi Forrestgreen diamanter (gröna), Rubiner (röda), Blå Safirer. Vi kan erbjuda er en mängd olika alternativ på färgstenar och diamanter i olika färger.

Bilderna visar de fadeninfattade alliansringarna i följande bredder:

1,8 mm med 19 x 0.005 ct,

2,2 mm med 17 x 0.15 ct

2.6 mm med 13 x 0.03 ct

3.2 mm med 11 x 0.05 ct

3.5 mm med 9 x 0.07 ct

 

Är Ni intresserad av detta smycke men har frågor kring pris eller något annat?

Skicka en förfrågan för mer info samt prisuppgifter!

Förfrågan

Kategori: